Kan fitnesscoaching u helpen gewicht te verliezen, spiermassa op te bouwen en in topvorm te komen voor 1/3 van de kosten van een traditionele personal trainer? Door de jaren heen betekende de traditionele route naar het bouwen van een beter lichaam meestal dat je lid werd van een gezondheidsclub of sportschool en je aanmeldde voor een paar persoonlijke trainingssessies met de trainer van het personeel. Hoewel deze “old-school”-benadering voor sommige mensen goed werkt, kan het erg duur zijn om alleen maar de basis te leren, zoals hoe je oefeningen correct uitvoert en hoe je bepaalde machines bedient, laat staan dat je probeert grip te krijgen op hoe je ze in elkaar moet zetten. een effectief programma voor gewichtsverlies of spieropbouw.Gelukkig is er een unieke nieuwe trend op het internet die een unieke nieuwe draai geeft aan het krijgen van een topconditie voor een betaalbare prijs – online fitnesscoaching.

Hoe persoonlijke fitnesstraining vroeger werkte

Bij traditionele persoonlijke training betaalt u een uurtarief (meestal binnen een uur) dat uw tijd met een personal trainer dekt. Tijdens dit uur kunt u veranderingen in uw lichaamsbouw volgen door middel van lichaamsmetingen zoals lichaamsvettesten, toekomstige trainingen plannen of naar de sportschool gaan voor een één-op-één training met uw trainer.

Hoewel de traditionele personal trainer-benadering werkt, is het gemakkelijk in te zien hoe snel het duur kan worden! Aangezien de meeste fitnessprogramma’s een inzet van ten minste 2 – 3 maanden vereisen om serieuze veranderingen in uw lichaam te zien, kunt u verwachten dat u $ 1300 verliest, alleen al voor het plezier van het bezoeken van uw trainer, 3 sessies per week gedurende 2 maanden. Deze kosten omvatten doorgaans geen op maat gemaakt fitnessprogramma of advies buiten uw geplande trainingssessies.

Hoe online fitnesscoaching werkt

Met een online hormoon coach krijgt u meestal toegang tot een fitnessprofessional, evenals complete trainingsprogramma’s en voedingsadvies voor een fractie van de kosten van offline persoonlijke training. Hoewel je niet met je personal trainer naar de sportschool gaat, kun je wel aangepaste trainingen en maaltijdsjablonen afdrukken, demonstratievideo’s bekijken en je trainer alle vragen stellen die je hebt over je programma voor een kleine maandelijkse vergoeding . In plaats van per uur te betalen zoals in een sportschool, kun je doorgaans onbeperkt vragen stellen, je trainer je trainingsprogramma’s laten aanpassen en soms zelfs je trainer bellen voor een kleine maandelijkse vergoeding. Kortom, je krijgt 24 – 7 toegang tot je trainer om de hulp te krijgen die je nodig hebt terwijl je vooruitgang boekt in de richting van je doelen, zonder dat je daarbij een waanzinnige hoeveelheid geld hoeft uit te geven. Het is een geweldige nieuwe manier om fitness- en trainingshulp te krijgen wanneer je die nodig hebt, zonder dat je daarvoor duizenden dollars hoeft uit te geven.

Is fitnesscoaching iets voor jou?

Het is moeilijk te zeggen of fitnesscoaching het beste bij uw specifieke behoeften past, maar de kans is groot dat als u gewoon toegang wilt tot een personal trainer of fitnessexpert om uw vragen te beantwoorden en een fitnessprogramma op maat voor u te maken zonder het gedoe en de kosten van één-op-één trainingen, dan is online fitnesscoaching wellicht een goede optie.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *