Waar moet je op letten bij het kiezen van een gas- of elektrische scooter? Wat is er precies dat sommige modellen onderscheidt van de rest en dat de recensent lof oogst? Met tientallen bedrijven die honderden modellen produceren, zijn de keuzes zowel redelijk onbeperkt als overweldigend. Dus waar moet je beginnen als je besluit dat je een scootmobiel kopen of scooter op gas wilt kopen?

Een goede plek om te beginnen is op een website die gewijd is aan het vergelijken van zowel de prestaties als de prijzen van de verschillende scootermodellen. Wat is voor jou het belangrijkst bij de aanschaf van een scooter? Wil je veel kracht en snelheid, of ben je meer geïnteresseerd in een zuinige scooter die je helpt bij het doen van boodschappen in de buurt en op het woon-werkverkeer?

De Kymco People 150 is ook een zuinige minibike die u uitstekend van dienst zal zijn. Het biedt een soepele rit met snelle acceleratie en haalt naar schatting 84 mijl per gallon gas. Niet alleen dat, maar hij is ook goedgekeurd voor gebruik op de snelweg, hoewel je er misschien over na wilt denken voordat je met deze fiets een drukke snelweg op gaat. Hoewel het bedrijf geen beweringen doet over de topsnelheden die u met deze scooter kunt bereiken, schatten recensenten dat deze ergens tussen de 57 mph en 65 mph zal rijden. Dat is veel vermogen voor een kleine machine die u slechts ongeveer $ 2.800 gaat kosten.
Komt u tegenwoordig niet meer op eigen kracht waar u heen wilt? Misschien bent u wel op zoek naar een scootmobiel. Deze kleine, lichtgewicht gemotoriseerde stoelen kunnen je helpen om je door je huis te verplaatsen, om het huis uit te gaan om je hond uit te laten of om te motiveren in het winkelcentrum. Sommige modellen zijn zelfs ontworpen voor ruig terrein als je van wandelen met vrienden houdt. Er is niets schandelijks aan ouder worden of het ontwikkelen van een handicap, en met een elektrische scootmobiel kunt u uw onafhankelijkheid behouden en weer gaan waar u heen wilt.

Het kan zijn dat je gewoon op zoek bent naar een geweldige kleine scooter om naar je werk te gaan, en er zijn er veel beschikbaar. U wilt ten minste een 250cc kopen om het verkeer op de hoofdwegen bij te houden. Zelfs bij deze omvang moeten snelwegen echter worden vermeden. Voor snelwegritten moet je kijken naar een machine van 650 cc of meer. In het belang van zuinigheid is een 250cc misschien wel alles wat je nodig hebt.

Een model dat je misschien zou willen bekijken, is de Vespa GTS 250. Critici zullen je vertellen dat deze prachtige kleine scooter behendig te bedienen is, goed gebouwd en zijn prijskaartje van $ 6.000 meer dan waard is. Het bereikt tenslotte snelheden tot 76 mph, en het geeft je minstens 60 mpg. Deze scooter wordt sterk aanbevolen door recensenten en als je hem ooit wilt verkopen, heeft hij de hoogste inruilwaarde van alle fietsen in zijn klasse. Dat komt waarschijnlijk omdat mensen die eenmaal in de Vespa GTS 250 rijden, hem nooit meer willen verkopen, dus gebruikte exemplaren zijn moeilijk te vinden.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *